2011/01/18

Kotimaanmatkailua

Mikä piristäisikään paremmin kuin pieni viikonloppumatka eli klassinen mini-break! Avot, junalla siis Turkuun, tuohon Suomen Tukholmaan! En tainnut olla viikonlopuna ainoa saman idean saanut, kulttuuripääkaupunkivuoden avajaisspektaakkelia katsomassa oli arvioiden mukaan rapiat 50 000 ihmistä. No, olihan se spektaakkeli. Tulta! Räjähdyksiä! Turbo-Turku!



Edellisestä Turun-visiitistä taitaa olla kulunut kohta kaksi vuotta, joten otin reissuun kunnon turistiasenteen. Kävin matkalaukku kourassa Hesarin matkailusivuilla (!) suositellussa kahvilassa Bossaliinassa. Anni oli kehunut paikkaa myös etukäteen. Kyllä kannatti! Tosi söpö ja pittoreski, hieman kotikutoisen ja samalla myös hyvin hipstertyylikkään oloinen paikka. Kaikki huonekalut oli eriparia, samoin astiat. Bonarina kultainen, kylpyammeesta modattu sohva. Tooosi ystävällinen palvelu. Ja hyvää salaattia.




Kahvilalla on myös oma blogi. Harmi, ettei Bossaliina ole Helsingissä!

Ai niin, kävin myös elämäni ekaa kertaa Naantalissa, siitä lisää ehkä ensi kerralla. Mainitsinko jo, että pääsin myös talviseen Muumimaailmaan (?!?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti